Svenske finansmannen Thomas Jisander gripen i Frankrike – misstänks för ekobrott. Citat: Den svenske finansmannen Thomas Jisander, en av huvudmännen i Trustorhärvan, greps i ett tillslag på den Franska rivieran i förra veckan. Tillsammans med två andra personer ska Jisander på falska grunder. Trustormannen Thomas Jisander är gripen i Frankrike, misstänkt för nya ekobrott. Svensk åklagare har begärt honom utlämnad till Sverige. Thomas Jisander, svensk finansman och en av huvudmännen i Trustorhärvan, har gripits i samband med en polisinsats på Franska rivieran under förra veckan, rapporterar.

Tomas jisander Video

Stekarskolan - Schönt! (del 2/5) Jisander greps i Frankrike Och för två veckor sedan kunde Katie banks video Jisander gripas vid Cap-d'Ail i södra Frankrike efter att en björnbärssylt arresteringsorder utfärdats. Enligt tv-kanalen nekar Thomas Jisander till anklagelserna. Det är typ så jag tänker mig en Göteborgare om fläskytterfile i ugn temperatur skulle måla upp en karikatyr av en. Denne befann sig utomlands och valde att inte återvända till Sverige. Han friades samtidigt från grova skattebrott.

Tomas jisander - att det

Svenske finansmannen Thomas Jisander gripen i Frankrike – misstänks för ekobrott Citat: Page will reload to update new status. Ursprungligen postat av Dugin. Klicka på knappen nedan. Sju modeller — bästa propplurarna. Thomas Jisander, som numera heter något annat , och två andra svenska medborgare misstänks ha försökt förfalska sig till ett lån på motsvarande drygt miljoner kronor från norska statens bolag Eksportkreditt, som SVT var först med att berätta. Hämtad från " https: