höjdarna svt

Ny SVT-serie. ”Höjdarna” är Petter Lennstrands nya projekt. Det handlar om sju vänner som bor i en helt egen värld uppe bland takåsarna någonstans. Efter julkalendern kommer Ester, Franke, Lipton, Bebbe och de andra att få en egen serie i SVT. Höjdarna är ett gäng goda vänner, Ester, Franke, Luleå, Lipton, Silvia, Abbe och Bebbe, som bor på ett hustak. De lever i sin egen lilla värld och tittarna får följa med i deras vardagsbestyr och äventyr. Hos Höjdarna får alla vara med och det finns många tillfällen för funderingar av allahanda slag. Dockorna i Höjdarna blev. Se alla Öppet arkivs program med Julkalender.

Höjdarna svt - Frankrike ftt

Marietta von Hausswolff von Baumgarten var manusansvarig, samt ingick i storylinegruppen med Eva Svenstedt-Ward. För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Han har haft sin egen talkshow och underhållit i Melodifestivalen. Fast det hinner vi inte riktigt tänka på nu eftersom vi jobbar så mycket, säger Petter Lennstrand. De är två av de nya figurerna som tar plats i årets julkalender - "Allrams höjdarpaket". Men man ska aldrig säga aldrig, säger Petter Lennstrand. Det handlar om sju vänner som bor i en helt egen värld uppe bland takåsarna någonstans.

Höjdarna svt Video

Höjdarna - Insnöad

Höjdarna svt - Pro Cee'd

Marietta von Hausswolff von Baumgarten var manusansvarig, samt ingick i storylinegruppen med Eva Svenstedt-Ward. Programmet producerades av SF och skapades av Eva Svenstedt-Ward tillsammans med Petter Lennstrand som även regisserade ett par avsnitt. Dessa dockor kan svenska folket stifta bekantskap med redan i julkalendern. Det handlar om sju vänner som bor i en helt egen värld uppe bland takåsarna någonstans. Höjdarna bor uppe på taken i en liten stad. Men man ska aldrig säga aldrig, säger Petter Lennstrand.