arbetsförmedlingen umeå

Söker du kontakt med någon som jobbar på Arbetsförmedlingen? Till exempel om du behöver prata med din arbetsförmedlare eller vill ställa frågor till en analytiker eller få kontakt med någon i ledningen på huvudkontoret. Ring vår telefonväxel som har samma nummer i hela landet. Öppettider, vardagar klockan Arbetsförmedlingen har beslutat att införa utökade öppettider på ett antal större orter i landet. Därför har Arbetsförmedlingen i Umeå från och med torsdagen den 1 september öppet mellan kl — I Västerbotten gäller motsvarande också för Arbetsförmedlingen i Skellefteå. Kontakta din arbetsförmedlare för att boka en tid. Om det är din första kontakt med Arbetsförmedlingen börjar du med att skriva in dig på vår webbplats och får då möjlighet att boka ditt första möte hos oss. Om du inte har möjlighet att registrera dig på vår webbplats är du välkommen att besöka Arbetsförmedlingen i Umeå.

Arbetsförmedlingen umeå - anger 5,4

Entrén är i marknivå och är kompletterad med ramp eller hiss, om det finns trappsteg till entrédörren. Allergi eller överkänslighet Vi har förbud mot pälsdjur, förutom ledarhundar, i våra lokaler. Dörröppningen till entrén är fri från tröskel eller har en tröskel som är max 25 millimeter och avfasad. Du kan nå oss 64 timmar i veckan för att prata jobb. Gångvägen fram till entrén är framkomlig för rullstol. Restaurang och café — för dig som brinner för service Bartender Hovmästare Servitör Kock Pizzabagare m. arbetsförmedlingen umeå

Arbetsförmedlingen umeå - det

Övriga veckodagar är öppettiderna kl. Skicka e-post till oss Namn Ange ditt namn. Teknisk support Sociala medier. Johan Sjödin, Press och informationsansvarig 46 En röst i hissen informerar vilken våning du är på.