frat boy

Har väntat på den här ett tag att den ska komma hem till mig. Den kom hem till mig igår och den är super fin!. Är jätte glad över att den kom och testade även den idag och den var jätte fin på. Om ni inte ser så är det en blush från the Balm FratBoy. Den kom lite senare pga att jag beställde två en till mig och. Jämför priser på theBalm Frat Boy Shadow & Blush Ögonskugga. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Rouge från theBalm som ger dina kinder en härlig och frisk lyster. frat boy

Frat boy - skapar ett

Så därför blir det inte något inlägg på bloggen på ett tag. Finns det fler guldklimpar bland utbudet, som du vill tipsa mig om? Allt inom Doft för hemmet. Riktigt fin färg, precis i min smak! Riktigt fin färg tycker jag, bra komplement hos mig! Fraktfritt över kr Alla varor i lager Snabba trygga leveranser. Det är som sagt ett märke i mellanprisnivå, hyfsat billigt, så många kan ha frat boy att prova på. Ja, en liten före-jul-semester i en vecka ute i obygden norrut i skogen mot Dan Anderssons marker, för att nova lund lite ny kraft. Allt inom Doft för hemmet. Riktigt bröstförstoring färg tycker jag, bra komplement hos mig! Så fint pigmenterade och lättarbetade. Inget kan stoppa denna tjusiga tjej!

Frat boy - och med

Jag kommer hem i slutet på Luciahelgen, och sen så tänker jag mig att jag ska ta mig tid att blogga på lite grann innan jul och nyår kommer i en rasande fart. Sån himla fin färg och bra pigmentering! En längre stund i badet eller någon extra skön mask kanske! Din nya värld av skönhet Snabba leveranser Fri frakt över kr. Du kan få svar på allt ifrån hur man betalar till vilket schampo som borde fungera för dig. Du måste vara inloggad för att skriva en recension.